Assemblage

Maatwerk montage
van speciale kabels en
kabelaansluitoplossingen

Maatwerk assemblage van speciaal kabels en kabelverbindingsoplossingen voor OEM-klanten wereldwijd.

De klantspecifieke bekabeling en bekabelingsoplossingen van CCG worden steeds diverser en individueler. Vanaf het eerste speciale verzoek tot logistiek en after sales. Gedurende het hele proces hebben we een expert als aanspreekpunt paraat om de nodige kennis met onze klanten te delen.

Onze connectiviteitsoplossingen leggen de link tussen twee, voorheen niet-verbonden, objecten zodat ze kunnen communiceren en samenwerken in een hightech omgevingen met extreme omstandigheden zoals extreme temperaturen, hoge (elektronische) krachten en druk.

Het uitgebreide assortiment klantspecifieke kabelassemblages van CCG varieert van eenvoudige geprinte lijnen, complexe bedrading voor automotive systemen, coaxkabels, lintkabels, ronde kabels, netwerkkabels en stroomkabels tot speciaal aangepaste kabelsets zoals resolverkabels, motorkabels, kabels voor medische technologie, kabels voor speciale besturingen en speciale klantenoplossingen.

Onze assemblage partners:

Neem contact met ons op

Onze andere Business Units

PRODUCTIE

Fabricage van flexibele laagspanningskabels voor industriële toepassingen. De geavanceerde technologie en een klantgericht kwaliteitscontroleproces hebben het vertrouwen gewonnen.

DISTRIBUTIE

Wereldwijde distributie van een breed assortiment speciaal kabels en kabelaccessoires naar OEM-klanten en groothandels vanuit verschillende locaties in Duitsland, Nederland, België, Italië, Polen en China.