Key Accountmanager Energie & Openbare infra

Ben jij de aanjager in de wereld van de openbare ruimte en energie? En vind je het fantastisch om deel uit te maken van een energiek bedrijf, die zorgt dat Nederland voorzien wordt van toekomstbestendige connecitiviteitsoplossingen? Dan is dit jouw nieuwe baan!

Deel deze vacature, kies jouw platform!

Solliciteer direct!

Outside Sales

Midden-Nederland

40 uur

Vast

Waar ga je aan werken?

Jij gaat je richten op onze klanten in het marktsegment Energie, Openbare ruimte en Infra. Dit betekent dat je je richt op zowel onze bestaande klanten zoals netbeheerders, gemeenten en provincies of installateurs, alsook op nieuwe klanten. In jouw segment zul je je bezig houden met de verkoop van producten zoals kabelklemmen en verbinders, aansluitkabels, installatie materiaal en bijvoorbeeld grondkasten en aansluitkasten. Voor de jouw toegewezen marktsegmenten stel je een ambitieus salesplan op, waarbij je goed de kansen in de markt weet te signaleren. Vervolgens ga jij ervoor zorgen dat je deze klanten aan ons weet te binden. Je doet dit vanuit de drive om onze klanten volledig te ontzorgen als het gaat om hun connectiviteitsuitdagingen.

Onder jouw taken valt onder andere:

 • Het opstellen van een operationeel/tactisch salesplan voor jouw marktsegmenten;
 • Het opbouwen, onderhouden en uitbouwen van commerciële klantrelaties;
 • Het gevraagd en ongevraagd adviseren van jouw klanten als het gaat over onze oplossingen;
 • Het vertegenwoordigen van CCG bij beurzen, onderwijsinstellingen of andere externe evenementen.

Welke skills heb je nodig?

sales driven
ondernemend
klantgericht
ambitieus

We hebben een match!

Jij bent een sterke relatiebouwer. Je krijgt enerzijds te maken met strategische tendertrajecten, maar ook met operationeel accountmanagement. Dit betekent dat je enerzijds geduldig moet zijn om partijen langdurig te bewerken, maar ook eager en snel van handelen om directe orders snel op te kunnen volgen. Je krijgt dus energie van zowel relatiebeheer en het verwezenlijken van langdurige samenwerkingen, alsook van het consolideren van dagdagelijkse business. De kernwaarden van CCG (samen winnen, overtref verwachtingen, positieve energie, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid en integriteit) passen jou als gegoten en vormen de leidraad van jouw dagdagelijkse handelen.

Daarnaast breng je onder andere het volgende mee:

 • een afgeronde HBO-opleiding in bij voorkeur een elektrotechnische of commerciële richting;
 • woonachtig in Midden Nederland;
 • enkele jaren werkervaring in een commerciële buitendienstrol;
 • ervaring in de energiesector en/of de openbare ruimte en infra is een pré;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • fulltime beschikbaar.

Wat is ons aanbod?

 • Wij bieden een aantrekkelijk salaris;
 • Deelname in een bonusregeling;
 • 25 verlofdagen per jaar op basis van een fulltime contract (40 uur per week);
 • Auto van de zaak en/of car allowance;
 • Een vergoeding op je sportabonnement;
 • Volop trainings-, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Premievrije pensioenregeling, met de mogelijkheid om extra bij te sparen.

Waar werk je in de organisatie?

Als CCG Distributie leveren wij onze producten vanuit de handelsnamen Jobarco (inclusief voormalig Elspec), Pantaflex en TKD inmiddels bij een indrukwekkend klantenportfolio. De Outside Sales afdeling is het visitekaartje van de organisatie. De collega’s van deze afdeling zijn segmentverantwoordelijk en zijn hierdoor dé expert op het gebied van connectiviteitsoplossingen voor hun segment. Zij staan dagelijks in contact met onze klanten om zodoende onze klanten proactief te kunnen ontzorgen als het gaat om alles rondom (speciaal) kabels en kabelaccessoires. Onze klanten zijn onder andere technische groothandels en eindgebruikers van kabels en accessoires. Denk bij dit laatste aan bijvoorbeeld machinebouwers, installateurs en fabrikanten.

Deze vacature is uitgezet via onze recruitment partner Voltys. Als je vragen hebt over de functie kun je contact opnemen met Udo van der Groen (Voltys) via 06-28108399 . Solliciteren kun je doen door jouw CV en motivatie te sturen naar Udo van der Groen (udo@voltys.nl).

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Vacature geplaatst door

Getty Lieverse
HR Business Partner

+31 6 1326 8625

g.lieverse@jobarco.com