QHSE Manager

Zelfstartende Quality en Saftey specialist die beweging weet te brengen

Deel deze vacature, kies jouw platform!

Solliciteer direct!

QHSE

Zuid Holland

40/32 uur

Vaste functie

Waar ga je aan werken?

Als QHSE Manager hou je je bezig met een breed takenpakket. Zo ben je verantwoordelijk voor vrijgifte van producten, begeleid je zowel interne als externe audits en probeer je deviaties op te speuren en te verklaren. Daarnaast houd je je uiteraard ook bezig met het opstellen CAPA’s en ben je betrokken bij het continue verbeteren van ons kwaliteitssysteem.

In deze rol zal je, samen met je collega van de Duitse vestiging, de richtlijnen, processen, normen,… bepalen, beschrijven en/of aanpassen en bedrijfsbreed implementeren.

Wat deze functie nog leuker en uitdagender maakt is dat je niet enkel van achter je bureaustoel in de papieren duikt, maar actief op de werkvloer betrokken bent bij hoe van dag tot dag de kwaliteit wordt gewaarborgd. Je zult spreken met collega’s om te kijken wat hun kijk is op de huidige procedures en probeert op die manier bottom up met ideëen te komen hoe zowel kwaliteit als efficiëntie vergroot kunnen worden. Het gaat in deze rol niet alleen om ons warehouse, maar om de kwaliteit binnen de gehele organisatie. Je zult de kwaliteit van de producten,processen en activiteiten coördineren.

Naast de duidelijke kwaliteitstargets, ben je ook verantwoordelijk voor veiligheid, gezondheid en milieu. Ook daar heb je een leidende rol voor de gehele organisatie, wat betreft verbetervoorstellen, implementie en naleving.

Welke skills heb je nodig?

Zelfstandig
Communicatieve vaardigheden
Doelgericht
Flexibiliteit

We hebben een match!

Heb jij ervaring in kwaliteitscontrole, safety en ook Continous Improvement van processen en zoek je alles behalve een gespreid bedje? Dan hebben we wellicht een match. Wij zoeken een inventieve zelfstarter die verbeteringen ziet en deze op de juiste wijze weet door te voeren. Het zou mooi zijn als je enthousiasme en je ervaring aangevuld wordt met:

  • Een afgeronde HBO opleiding.
  • Gedegen kennis van probleemoplossende technieken en procedures zoals FMEA, 8D, Ishikawa, APQP,… Een certificaat in Six Sigma en/of kwaliteitsbeheer is een pre.
  • Gedegen kennis van normen, voorschriften en van toepassing zijnde wetgeving

Plaats in de organisatie

De QHSE Manager rapporteert direct aan Head of Logistics and Quality voor CCG Distribution. Er is een dotted reporting line naar de Chief Commercial Officer voor de Benelux. Standplaats is Benthuizen, maar sporadisch reizen naar 1 van de andere CCG-locaties is ook deel van het pakket.